Zakelijk vervoer

High end taxi diensten

EXCELLENT

Zakelijk vervoer

Uw bedrijf verdient een luxe taxi service om uw medewerkers en klanten veilig, punctueel, vertrouwelijk en in uitzonderlijk comfort en stijl te vervoeren. Executive Taxi Amsterdam is gespecialiseerd in zakelijk transport. We staan klaar om te helpen bij het organiseren van transport van en naar bedrijfsevenementen in een executive car. Met een modern voertuig en een vriendelijke professionele chauffeur, kan Executive Taxi Amsterdam u naar elke bestemming brengen, zodat u uitgerust bij uw vergaderingen arriveert.
Boek online
LUXE

Executive Vervoer

Executive Taxi Amsterdam biedt ook taxi services voor bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om een evenement georganiseerd voor uw klanten of een teamevenement voor uw bedrijf, Executive Taxi Amsterdam is er voor elke gelegenheid. Onze kernwaarden zijn stiptheid, efficiƫntie en betrouwbaarheid en ons doel is om u te voorzien van een reis in luxe en rust. Wij streven naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.
Boek online
PUNCTUEEL

Airport Vervoer

Wij bieden luchthaven transfers voor elke gelegenheid. Een zakenreis of een vakantie? Het is allemaal mogelijk. Bij Executive Taxi Amsterdam begrijpen we hoe stressvol en tijdrovend een reis kan zijn. Daarom streven we ernaar om een voortreffelijke taxi service te bieden, u hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van de rit. Executive Taxi Amsterdam biedt u zorgeloze luchthaventransfers naar alle luchthavens in Nederland.
Boek online
24/7

International Vervoer

Executive Taxi Amsterdam biedt luxe taxi diensten aan voor elke gelegenheid. Terwijl uw chauffeur u naar uw bestemming brengt, kunt u genieten van ons comfortabele voertuig. Op professionele en persoonlijke wijze ontzorgen wij u maximaal als u naar uw bestemming wordt gebracht. Eenmalig of regelmatig, altijd tot uw dienst.
Boek online
High End

Groepsvervoer

Executive Taxi Amsterdam zorgt ook voor een taxi service voor groepen. Boekingen voor groepen dienen vooraf aan ons te worden doorgeven. Neem dus vooraf contact met ons op als u onze taxi services voor een grotere groep aanvraagt.
Boek online

TOT UW DIENST

Executive Taxi Amsterdam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Telefonisch contact

+31202607607
info@executivetaxiamsterdam.nl
Need Help? Chat with us