Executive Services

Hourly car service

HOURLY

Car service

Uw bedrijf verdient een professionele taxiservice om uw medewerkers en klanten veilig, punctueel, vertrouwelijk en in uitzonderlijk comfort en stijl te helpen vervoeren. Executive Taxi Amsterdam is gespecialiseerd in zakelijk transport. U kunt een chauffeur boeken tegen uurtarief of dagtarief voor een pendeldienst in Amsterdam. We staan ​​klaar om te helpen met het organiseren van transport van en naar bedrijfsevenementen in onze executive cars. Met een moderne auto en een vriendelijke en professionele chauffeur kan Executive Taxi Amsterdam transfers naar elke bestemming bieden, zodat u verfrist en klaar voor vergaderingen aankomt
Boek online

ONZE EXECUTIVE VOORDELEN

Executive Taxi Amsterdam voor al diegenen, voor wie stijl en klasse een manier van leven zijn. Dit transport kan incidenteel of op contractbasis zijn en wordt vaak gebruikt als een economisch aantrekkelijk alternatief voor het hebben van een permanente chauffeur, om uzelf of uw leidinggevenden te vervoeren. We verwijzen naar captains of industry, leden van de directieraad en hun nationale en internationale gasten.

U wordt vervoerd door keurig geklede chauffeurs

Bedrijven kunnen op rekening rijden

In de voertuigen betalen met pin en creditcard

Betaal eenvoudig en snel via ons boekingssysteem

Al uw comfort aan boord van onze luxe voertuigen

Onze luxe voertuigen zijn net zo comfortabel als thuis: Gratis WiFi aan boord, comfortabele stoelen en airconditioning. Want waarom zou u als u reist niet voor het beste kiezen?
BOEK EEN TAXI

TOT UW DIENST

Executive Taxi Amsterdam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Telefonisch contact

+31202607607
info@executivetaxiamsterdam.nl
Need Help? Chat with us