Executive Services

Tour services

PRIVÉ

SIGHTSEEING TOURS

Boek je eigen privé-sightseeingtour in Amsterdam voor een halve dag of een hele dag incl. professionele gids of zonder. Ontspan en maak een rondvaart incl. een bezoek aan het Rijksmuseum en het Van Gogh museum of bezoek de beroemde tulpen, de verbazingwekkende windmolens, het pittoreske Volendam, het landschap, het Anne Frank Huis en bijvoorbeeld de Wallen. We bieden ook rondleidingen in de prachtige steden Den Haag incl. Madurodam, Rotterdam, Delft, Brussel, Gent, Keulen en Brugge.
Kom in contact

ONZE EXECUTIVE VOORDELEN

Executive Taxi Amsterdam voor al diegenen, voor wie stijl en klasse een manier van leven zijn. Dit transport kan incidenteel of op contractbasis zijn en wordt vaak gebruikt als een economisch aantrekkelijk alternatief voor het hebben van een permanente chauffeur, om uzelf of uw leidinggevenden te vervoeren. We verwijzen naar captains of industry, leden van de directieraad en hun nationale en internationale gasten.

U wordt vervoerd door keurig geklede chauffeurs

Bedrijven kunnen op rekening rijden

In de voertuigen betalen met pin en creditcard

Betaal eenvoudig en snel via ons boekingssysteem

Al uw comfort aan boord van onze luxe voertuigen

Onze luxe voertuigen zijn net zo comfortabel als thuis: Gratis WiFi aan boord, comfortabele stoelen en airconditioning. Want waarom zou u als u reist niet voor het beste kiezen?
BOEK EEN TAXI

TOT UW DIENST

Executive Taxi Amsterdam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Telefonisch contact

+31202607607
info@executivetaxiamsterdam.nl
Need Help? Chat with us